TÁJÉKOZTATÁS

Az Elektronikus Ügyintézési Portál „E-CÉG BETEKINTÉS” menüpontjában a cégjegyzékszám alapján kereshet a nyilvános cégiratok között. A letöltött iratok megtekintéséhez e-szignó alkalmazás szükséges.
Tájékoztatjuk, hogy egy felhasználó 24 órán belül legfeljebb 100 keresést indíthat.
Az E-cég betekintő keresőfelületének elindításához be kell lépnie az ügyfélkapuján. Az ügyfélkapu belépési felületére erre a linkre kattintva tud továbblépni: bejelentkezés.
Amennyiben az Elektronikus Ügyintézési Portálon korábban már regisztrált, az ügyfélkapun való belépést követően automatikusan ismételten megjelenik az Elektronikus Ügyintézési Portál nyitó oldala, amelyen a bal oldali menüoszlopban az „E-CÉG BETEKINTÉS” ikonra kattintva megnyílik az E-cég betekintő keresőfelülete. A keresőfelületen a cégjegyzékszám alapján kereshet a nyilvános cégiratok között.
Amennyiben az Elektronikus Ügyintézési Portálon korábban még nem regisztrált, az ügyfélkapun való belépést követően a Portál regisztrációs oldala jelenik meg. Tájékoztatjuk, hogy a regisztrációs oldalt nem kötelező kitöltenie, a lap alján található gombbal az E-cég betekintő keresőfelülete azonnal, regisztráció nélkül megnyitható.